Hjem > Nyheder > Koncert med Kube Ensemblet

Forårskoncert i Lyngby med KubeEnsemblet
Lyngby-Taarbæk Musikskole og Musikforening i nyt samarbejde i en blomstrende forårskoncert i musikskolens store sal på Ny Lyngbygård.

Lyngby Taarbæk musikforening åbner maj måned med en koncert med en række af de lyseste klassiske værker Fra wienerklassikken og frem.
Det er den klassiske klaverkvartet der er på programmet og der bliver fremført nogle sande perler af Mozart, Fauré og Stravinsky.

Kvartetten spiller den lyse Es-dur klaverkvartet fra Mozarts gyldne år og Gabriel Faurés gennembrudsværk - den store c-mol kvartet. Denne kvartet åbnede op for den lyse franske tone, der kom til at præge Faurés egen stil såvel som den franske tone i det hele taget.

Koncerten indledes med Stravinskys humoristiske pastiche over klassikken ”Suite Italienne”.

Som noget nyt foregår koncerten i samarbejde med musikskolen i Lyngby Taarbæk og finder sted i musikskolens store sal på  Ny Lyngbygård med det nye Kawai Shiguro koncertflygel.

Der er gratis adgang for alle musikskolens elever og børn i øvrigt under 18.

Program:
​Talentelev Merel Beelen:
Etude no. 9 (Allegro grazioso) i As dur af Franz Liszt
Etude no. 12 i Bes mol (Allegro non troppo) også af Franz Liszt

Kube Ensemeblet: Elisabeth Zeuthen Schneider: violin -  Mina Fred: Bratsch -  Tobias van der Pals: Cello   - Sverre Larsen: Klaver
Stravinsky: Suite Italienne for cello og klaver
Mozart: Klaverkvartet i Es-dur