Hjem > Nyheder > Sommerbilledskole

Sommerbilledskole: Insekthoteller

Igen i år er der Sommerbilledskole på Sophienholm, hvor vi arbejder med kunst.

Vi skal bygge kunstneriske insekthoteller, man kan tage med hjem og hænge på altanen, i haven, sommerhuset etc.

Insekthoteller er en form for sættekasse, som man fylder med forskellige materialer (f. eks. små, hule træstammer, hullede mursten, muslingeskaller, tovværk, grankogler eller hår fra din hund), alt efter, hvilke insekter, man gerne vil have flytter ind: Mariehøner, bier, bænkebiddere osv.

De femstjernede luksussuiter hoteller skal dekoreres flot med materialer, vi finder i skoven og ved søen, og så skal vi lave vores egen maling - ligeledes af materialer, vi henter i naturen.

Vi skal altså, så vidt vejret tillader det, være en del udendørs, så husk tøj, der kan tåle vind, vejr, maling og måske lidt mudder.

Undervisningen varetages af uddannede kunstnere og billedkunstlærere.

Hold 1: Mandag d. 26. juni og tirsdag d. 27. juni kl. 9-15
For elever i 0. - 3. klasse (6-9 år)

Hold 2: Mandag d. 3. juli og tirsdag d. 4. juli kl. 9-15
For elever i 0. - 3. klasse (6-9 år)

Hold 3: Onsdag d. 5. juli, torsdag d. 6. juli og fredag d. 7. juli kl. 9-15
For elever i 4.-7. klasse (10-14 år)

Antal: 16 deltagere pr. hold (for elever bosiddende i Lyngby-Taarbæk Kommune)
Sted: Staldloftet på Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kgs. Lyngby

Medbring: Mad og drikke samt ekstra tøj der kan tåle at blive vådt, beskidt og få maling på.

Tilmelding: Der åbnes for tilmelding tirsdag d. 2. maj kl 12
Pladserne fordeles efter "først til mølle". Deltagelse er gratis.