Hjem > Nyheder > Vi søger ny klaverlærer

Klaverlærer søges til Lyngby-Taarbæk Musikskole
pr. 1. september

Vi søger en konservatorieuddannet klaverlærer til undervisning i klaver på alle niveauer 15/37 timer om ugen.

Arbejdet ligger så vidt det er muligt på tirsdage og torsdage

Vi lægger vægt på at du:

Har en relevant musikfaglig uddannelse på konservatorieniveau
Har undervisningserfaring, gerne både med solo- og holdundervisning
At du vil være med til at videreudvikle musikskolens tilbud
Er samarbejdsorienteret
Er åben for at arbejde projektorienteret

I Lyngby-Taarbæk Musikskole vil du blive en del af en stor lærergruppe med et velfungerende samarbejde.

Yderligere oplysninger kan fås hos afdelingsleder: Astrid Breinholdt på Tlf.: 45 97 36 60
Mail: asbr@ltk.dk

Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag d. 11. august kl.12.00.

Ansættelsessamtale afholdes onsdag d.23. august i tidsrummet kl. 9 -14.

Lyngby-Taarbæk Kommune foretrækker at modtage ansøgninger elektronisk. Du skal søge via http://www.ltk.dk/ledige-stillinger
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” neden for selve stillingsopslaget. Vedhæft ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC.