Hjem > Billedkunst > Gratis kunstworkshops for børn og unge

Sommerbilledskole

Alle holdene er fyldt og tilmelding er lukket for sommeren 2018.

Igen i år er der Sommerbilledskole på Sophienholm, hvor vi arbejder med kunst.

Mere information følger på et senere tidspunkt.

Undervisningen varetages af uddannede kunstnere og billedkunstlærere.

Antal: 16 deltagere pr. hold (for elever bosiddende i Lyngby-Taarbæk Kommune)
Sted: Staldloftet på Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kgs. Lyngby

Medbring: Mad og drikke samt ekstra tøj der kan tåle at blive vådt, beskidt og få maling på.

Tilmelding: Nærmere information følger på et senere tidspunkt.

Efterårsbilledskole:

På udvalgte lørdage og søndage i efteråret 2018 vil dygtige undervisere/kunstnere fra Billedskolen sætte forskellige materialer og opgaver i spil, så børn i alderen 7-14 år kan stifte bekendtskab med det at gå i billedskolen.

Det er muligt at komme forbi kort – f.eks. mens de voksne ser Sophienholms udstilling eller går en tur i parken – og det er også muligt at blive der i længere tid.

Tilmelding er ikke nødvendig – men vær opmærksom på, at der i perioder måske kan forekomme lidt ventetid.

Det er gratis at deltage.

Husk tøj, der kan tåle lidt at blive beskidt.

Datoer for åbne værksteder Sophienholm 2018 kan ses her på siden i starten af den kommende sæson.