Hjem > Nyheder > Barselsvikar til guitarundervisning søges

Vi søger en rytmisk uddannet guitarlærer til undervisning i el- og akustisk guitar på alle niveauer.
Ansættelsesgrad: 34/37 timer pr. uge.

Stillingen omfatter soloundervisning samt guitarhold for begyndere.

Vi lægger vægt på at du:

• Brænder for at undervise
  • Har en relevant musikfaglig uddannelse på konservatorieniveau
  • Er indstillet på at undervise både nybegyndere og øvede
  • Har undervisningserfaring, gerne både med solo- og holdundervisning

Du kan læse mere om musikskolen her på siden

Yderligere oplysninger kan fås hos afdelingsleder: Astrid Breinholdt på Tlf.: 45 97 36 60  Mail: asbr@ltk.dk

Ansøgningsfrist tirsdag d. 7. november kl. 12

Ansættelsessamtale afholdes fredag d. 17. november 2017 i tidsrummet kl. 9-15.

Lyngby-Taarbæk Kommune foretrækker at modtage ansøgninger elektronisk. Du skal søge via www.ltk.dk/ledige-stillinger

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” neden for selve stillingsopslaget. Vedhæft ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC.