Hjem > Nyheder > Genåbning!

Kære elever og forældre
Nu har vi fået de præcise retningslinjer for Musik- og Kulturskolerne, så nu kan vi melde yderligere ud om genåbningen onsdag d. 21/4

Vi glæder os sådan til at se jer igen!

Undervisning for elever til og med 17 år (18 år og opefter fortsat online)
Musik-og Billedskolen må nu undervise (med fysisk tilstedeværelse) igen fra i morgen onsdag den 21. april for rigtig mange elever.
Genåbningen onsdag den 21. april gælder for elever fra 0 år til og med 17 år.
Er du 18 år eller mere, skal du derfor indstille dig på onlineundervisning lidt endnu. Vi håber alle, at denne gruppe (som vi jo også savner at se og høre ”live”) snart kommer med i genåbningen.

Sang (og sang på bands)
Ifølge de udmeldte restriktioner har vi ikke lov til at undervise i sang.
Det betyder, at solosang også lidt endnu vil foregå online, og at vi skal lave bandundervisning uden sang. Synger du i band, vil du få nærmere besked af din lærer. Kor vil fortsat være aflyst.

Rytmik, 0.-1. klasse
Som tidligere udmeldt er rytmikundervisningen i denne uge online med videoer, som du kender dem. Vi er i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder omkring rytmikholdene, hvor der også synges. Vi informerer direkte til rytmikholdene, når vi ved mere.

Rytmik: Baby m. forældre og Familierytmik (2-5 år)
Rytmikundervisning for denne aldersgruppe afventer også de nærmere præciseringer og er fortsat aflyst. Vi informerer direkte til disse hold, når vi ved nærmere.

Mød op umiddelbart inden undervisningen starter i dit sædvanlige lokale
Vi vil bede dig møde op til din undervisning så tæt på undervisningsstart, som muligt, da vores ventearealer er lukkede. Forældre: I bedes venligst aflevere jeres barn udenfor bygningen.
I enkelte tilfælde vil din undervisning være flyttet til et andet lokale på skolen. Hvis dette gælder dig, får du besked om det af din lærer.

Forsamlingsloft på 25 personer
Vi må være 25 personer samlet inden døre. Det er vi glade for, da det betyder, at vi igen kan spille sammen i mange af vores bands/ensembler og orkestre.
Du vil få besked fra din lærer vedr. opstart af sammenspil.

Arealkrav, afstande, håndhygiejne og rengøring
Der er nu også kommet præciseringer af arealkrav og afstande, og vi har igen gennemgået alle lokaler, så vi er sikre på, at disse krav overholdes. Vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til udluftning, aftørring af kontaktflader, øget håndhygiejne osv.

Mundbind
Er du 12 år eller mere skal du bære mundbind til og fra undervisningen.

Testning
Vi anbefaler, at du lader dig teste op til undervisningen (anbefalingen gælder også musikskolens lærere), så vi kan hjælpe hinanden med at holde smitten nede.

Symptomer eller isolation
Mød ikke op, hvis du har symptomer (jf. de generelle råd fra sundhedsstyrelsen).
Er du defineret som nær kontakt eller blevet bedt om at isolere dig (eller er dit sogn lukket ned), kan du ikke møde op til undervisning i Musik-og Billedskolen.

Sundhedsstyrelsens 6 generelle råd:
- Hold 2 meters afstand når muligt og altid mindst 1 meter. Undgå håndtryk, kys og kram.
- Hvis du får symptomer så bliv hjemme og bliv testet
- Luft ud og skab gennemtræk og undgå at være for mange sammen
- Host og nys i ærmet
- Husk at vaske hænder tit eller brug håndsprit
- Gør rent, særligt overflader som mange rører ved

Vi glæder os rigtig meget til at se jer – og til forhåbentlig inden længe at få mulighed for at genåbne hele Musik-og Billedskolen igen.

Venlig hilsen og på gensyn
Lyngby-Taarbæk Musik-og Billedskole

Musikskolen Lyngby-Taarbæk · Rustenborgvej 3 · 2800 Kgs Lyngby · Tlf. 4597 3659 · musikskolen@ltk.dk