Hjem > Nyheder > Guitar- og bandlærer søges

Vi søger en konservatorieuddannet rytmisk guitarlærer til undervisning i guitar og band på alle niveauer 17/37 timer om ugen.
Arbejdet ligger på tirsdage og gerne onsdage.

Vi lægger vægt på at du:

• Har en relevant musikfaglig uddannelse på konservatorieniveau
  • Har undervisningserfaring både med solo- hold- og band-undervisning
  • At du vil være med til at videreudvikle musikskolens tilbud
  • Er samarbejdsorienteret
  • Er åben for at arbejde projektorienteret

I Lyngby-Taarbæk Musikskole vil du blive en del af en stor lærergruppe med et velfungerende samarbejde.

Du kan læse mere om Lyngby-Taarbæk Musikskole her på hjemmesiden.

Yderligere oplysninger kan fås hos afdelingsleder: Astrid Breinholdt på Tlf.: 45 97 36 60
Mail: asbr@ltk.dk.

Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag d. 5. marts kl.12.00.

Ansættelsessamtale afholdes fredag d. 16. marts i tidsrummet kl. 9 -14.

Lyngby-Taarbæk Kommune foretrækker at modtage ansøgninger elektronisk. Du skal søge via http://www.ltk.dk/ledige-stillinger
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” neden for selve stillingsopslaget. Vedhæft ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC.