Hjem > Nyheder > Motiveret klaverlærer

Elsker du at undervise børn og unge?

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs musikskole, hvor vi gør vores yderste for at give børn og unge de bedste udviklingsmuligheder inden for musik?

Har du lyst til at være en del af en stor og dedikeret klaverfaggruppe med et højt fagligt og pædagogisk ambitionsniveau?

Har du en relevant rytmisk uddannelse på konservatorieniveau?

Kan du arbejde i Lyngby på tirsdage og også meget gerne torsdage?

- så skal du søge denne stilling!

Lyngby-Taarbæk Musik og Billedskole er en stor og velfungerende musikskole med 1600 musikelever og 35 lærere.

I musikskolen har vi 300 klaverelever og en lang venteliste til faget.
Du vil blive en del af en stor faggruppe bestående af 9 klaverlærere, som har et godt og tæt samarbejde omkring aktiviteter og koncerter for klavereleverne – også i samarbejde med musikskolens øvrige lærere, da vi lægger stor vægt på, at man både som lærer og som elev, indgår i musikskolens musikalske fællesskaber. Vi ønsker at styrke vores klavertilbud yderligere og det vil derfor være en fordel, hvis du har interesse for og erfaring med elektronisk musik.

Vi er stolte af vores musikskole – både af vores elever, vores samarbejde i lærergruppen og de spændende aktiviteter, som vi i fællesskab får stablet på benene.
Musikskolen er desuden en vigtig medspiller i kommunens kulturliv.

Du kan læse mere på her på siden.

Yderligere oplysninger kan fås hos souschef Astrid Breinholdt på Tlf.: 45 97 36 65. Mail: asbr@ltk.dk.

Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag d. 18. september 2019 kl. 12.

Ansættelsessamtale afholdes onsdag d. 25. september i tidsrummet kl. 8-14.

Lyngby-Taarbæk Kommune foretrækker at modtage ansøgninger elektronisk. Du skal søge via https://www.ltk.dk/job-i-kommunen/ledige-stillinger?hr=show-job%2F47244%... .