Hjem > Nyheder > Passioneret basunlærer

Elsker du at undervise børn og unge?

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs musikskole, hvor vi gør vores yderste for at give børn og unge de bedste udviklingsmuligheder inden for musik?

Har du lyst til at være en del af en meget engageret blæserfaggruppe med et højt fagligt og pædagogisk ambitionsniveau?

Er du klar til at rekruttere endnu flere basunelever til musikskolen?

Drømmer du om at arbejde i en stor musikskole med en god og velfungerende blæserafdeling og orkestre på tre niveauer, i et blæserteam på 5 lærere?

Har du en relevant uddannelse på konservatorieniveau?

Kan du arbejde i Lyngby to dage om ugen: Tirsdage og også meget gerne mandage?

- så skal du søge denne stilling!

Lyngby-Taarbæk Musik og Billedskole er en stor og velfungerende musikskole med 1600 musikelever og 35 lærere.

Blæserafdelingen består af i alt 75 elever, hvoraf hovedparten også spiller i musikskolens orkestre

Vi har en god solid orkestertradition i musikskolen og vægter samarbejdet om orkestrene højt. Stillingen består derfor ud over soloundervisning også af orkesterundervisning i samarbejde med dedikerede blæserkollegaer.

Vi har desuden et velfungerende samarbejde med tre andre musikskoler, hvor eleverne spiller i fællesorkestret GAVL, som både deltager i DRs orkesterfestival og i musikskoledage i Tivoli.
Derudover har vi et rigtig godt samarbejde med Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester om både fælleskoncerter og Side by Side-projekter.

Vi går op i at kunne tilbyde attraktive udviklingsmuligheder for vores elever, spiller koncerter både i og uden for kommunen og tager fast på weekendtur en gang om året med alle blæsereleverne.

Vi er stolte af vores musikskole – både af vores elever, vores samarbejde i lærergruppen og de spændende aktiviteter, som vi i fællesskab får stablet på benene.

Musikskolen er desuden en vigtig medspiller i kommunens kulturliv.

Du kan læse mere på www.lt-musikskole.dk

Yderligere oplysninger kan fås hos souschef Astrid Breinholdt på Tlf.: 45 97 36 65 begin_of_the_skype_highlightingend_of_the_skype_highlightin begin_of_t. Mail: asbr@ltk.dk. end_of_the_skype_highlig

Ansættelsessamtale afholdes fredag d. 20. september i tidsrummet kl. 9 -14.

Lyngby-Taarbæk Kommune foretrækker at modtage ansøgninger elektronisk. Du skal søge via https://www.ltk.dk/job-i-kommunen/ledige-stillinger?hr=show-job%2F47241%... . Vedhæft ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC.

Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag d. 13. september 2019 kl. 12.