Hjem > Nyheder > Vi søger en engageret Cellolærer!
  • Elsker du at undervise børn og unge?

• Har du lyst til at være en del af en ambitiøs musikskole, hvor vi gør vores yderste for at give børn og unge de bedste udviklingsmuligheder inden for musik?

• Har du lyst til at være en del af en meget engageret strygerfaggruppe med et højt fagligt og pædagogisk ambitionsniveau?

• Vil du være med til at udvide strygerområdet, så endnu flere elever kan komme i gang med at spille?

• Drømmer du om at arbejde i et strygerteam på 4 lærere i en stor musikskole med en god og velfungerende strygerafdeling og orkestre på tre niveauer?

• Har du en relevant uddannelse på konservatorieniveau?

• Kan du arbejde i Lyngby på mandage og gerne tirsdage og onsdage? (Vi har desuden oftest møder tirsdag formiddage).

- så skal du søge denne stilling! Klik her for at komme til stillingsopslaget!

Musikskolen Lyngby-Taarbæk · Rustenborgvej 3 · 2800 Kgs Lyngby · Tlf. 4597 3659 · musikskolen@ltk.dk